Clinique d'art dentaire.

Laboratoire technique.

Clinica - 0348 444 100    E-mail: alkaterradental@gmail.com

 

      Clinica stomatologica ALKATERRA DENTAL - se evidentiaza prin servicii de calitate exceptionala, profesionalism, dar si un nivel inalt de exigenta. Sunt cateva motive pentru care sa alegeti clinica noastra. Utilizarea materialelor performante, tehnologia inovatoare de ultima generatie, dar si atmosfera prietenoasa si relaxanta pe durata tratamentului stomatologic, creeaza o relatie medic - pacient de incredere cu lunga durata. Specialistii nostrii sunt intr-o continua informare si pasionati de progres.

 

      Clinica dentara ALKATERRA DENTAL respecta cele mai stricte conditii pentru o sterilizare de maxima siguranta, atat pentru sanatatea pacientilor cat si cea a personalului.

      Suntem deschisi dialogului si oferim cele mai bune solutii adaptate nevoilor pacientului. Orice problema de sanatate a dentitiei trebuie prezentata cu promptitudine medicului stomatolog. De aceea controalele periodice sunt importante pentru o dantura sanatoasa si frumoasa. Consideram ca sanatatea orala a pacientilor nostrii este esentila pentru o viata de calitate.

 

      Clinica stomatologica ALKATERRA DENTAL va ofera servicii complete, incluzand toate tratamentele si tehnica dentara, specifice unei clinici de top.

 

 

Tratamente dentare - Prevenire, tratare, corectare si refacere

Fa-ti o programare la clinica noastra!

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Clinica Stomatologica ALKATERRA DENTAL

 

Sf. Vineri, nr. 50, Cod 110022, Pitesti - Arges - ROMANIA

 

                              Clinica : 0348 444 100

  Laborator Tehnica Dentara : 0348 444 300

E-mail: alkaterradental@gmail.com

tratamente dentare pitesti, profilaxia, estetica dentara, protetica, ortodontia, endodontia, pedodontia, parodontologia

Termeni si Conditii

Copyright © ALKATERRA DENTAL

Powered by Optimus Plus