Clinique d'art dentaire.

Laboratoire technique.

Clinica - 0348 444 100    E-mail: alkaterradental@gmail.com

< Pedodontie

     Clinica ALKATERRA DENTAL defineste sanatatea orala ca fiind sanatatea intregului organism deoarece gura are nevoie de ingrijire completa pentru o stare optima de sanatate. Parintii pot preveni aparitia afectiunilor la copii prin programarea la o clinica stomatologica, odata la 6 luni, incapand cu varsta de 2 ani, cand s-a definitivat eruptia dintilor de lapte.

     Parintii trebuie sa asigure o igiena orala corespunzatoare, alimentatie sanatoasa, limitarea dulciurilor si a alimentelor ce contin zahar.

 

     Fluorizarea locala:

     - se realizeaza pana la varsta de 14 ani, in clinica stomatologica prin aplicarea unor lacuri, solutii sau geluri ce contin florura de sodiu (de 2 ori pe an);

     - este indicata pentru copiii care nu primesc fluor pe cale generala;

     - copiii cu aparate dentare;

     - copiii cu alimentatie bogata in dulciuri rafinate;

 

    Sigilarea santurilor si fosetelor dintilor:

 

     Reprezinta o modalitate foarte eficienta de a preveni dezvoltarea cariilor. Deoarece sanatatea dintilor este foarte importanta, procedura poate fi efectuata atat in cazul dintilor permanenti, dar si al dintilor de lapte. Imediat dupa eruptie, molarii au o morfologie primara, cu santuri si fosete adanci. In aceste locuri raman resturi alimentare si microorganisme care duc la aparitia carieri dentare.

     Procedeele de curatare sau perierea dintilor sunt practic ineficiente in indepartarea resturilor de la nivelul dintilor posteriori. Sigilarea acestor zone cu un material protector numit sigilant, are efect benefic.

 

     Clinica ALKATERRA DENTAL are o echipa de incredere pentru a oferi un comfort psihic copilului pus in situatii noi. De aceea copilul va fi consultat cu atentie, iar vizita poate deveni un prilej de indragire a personalului profesionist.

     Dintisorii - aliatii de incredere!

Preventia si sanatatea orala la copii

Termeni si Conditii

Copyright © ALKATERRA DENTAL

Powered by Optimus Plus