Clinique d'art dentaire.

Laboratoire technique.

Clinica - 0348 444 100    E-mail: alkaterradental@gmail.com

< Protetica

      Multi oameni folosesc proteza dentara deoarece aceasta reprezinta o solutie durabila. Poate fi folosita pe un termen mai indelungat daca este realizata din materiale de calitate. Proteza ofera posibilitatea unei masticatii corecte, ajuta pacientul sa vorbeasca corect si impiedica aparitia bolilor digestive. La inceput exista o senzatie de disconfort, insa odata cu trecerea timpului, pacientul se adapteaza cu proteza cea noua.

      Cantitatea de saliva poate fi mai mare in primele zile, iar la nivelul gingiei pot aparea iritatii. Proteza dentara imita dantura naturala, iar zambetul revine ca la inceput.

 

      Medicul stomatolog iti poate oferi sfaturi in folosirea cremelor adezive pentru proteza dentara. O proteza dentara se poate curata cu pasta de dinti si cu o periuta cu perii moi, deoarece gingia este mai sensibila. Neingrijita corespunzator, se poate depune placa bacteriana.

      Protezele se pot scoate si curata cu grija pentru a nu se sparge. In cazul in care aceasta s-a spart, mergeti la medicul stomatolog.

 

Noile proteze pentru un zambet frumos - Gata sa te bucuri de toate placerile vietii!

Termeni si Conditii

Copyright © ALKATERRA DENTAL

Powered by Optimus Plus