Clinique d'art dentaire.

Laboratoire technique.

Clinica - 0348 444 100    E-mail: alkaterradental@gmail.com

< Endodontie

     Clinica ALKATERRA DENTAL are medici specializati in cosmetica dentara - ramura care se ocupa de infrumusetarea aspectului gurii. Gura femeilor ii face pe barbati sa vibreze. Barbatii privesc intr-un mod special gura femeilor, pentru ca este masura senzualitatii feminine, tandra, creatoare de pasiuni si provocatoare.

 

     O femeie poate sa cucereasca cu un simplu suras, o banala miscare a buzelor frumos conturate sau cu varful limbii strecurat usor printre dintii perfecti. Unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observa la celelalte persoane este zambetul. Satisfactia unui aspect placut si increderea in sine, cuceresc de la prima vedere si reprezinta un atu atat in business cat si in mediul social.

 

     Dintii albi si ingrijiti sunt asociati cu starea de sanatate si au un rol important in atractia fizica dintre persoane. O dantura ingrijita, alba te face sa fii tanar si mai atractiv pentru sexul opus, dar si mai agreat printre oameni.

     Increderea in propria persoana scade la persoanele care uita sa zambeasca, fiind nemultumiti de aspectul danturii isi duc mana la gura atunci cand rad mai tare.

 

     Clinica ALKATERRA DENTAL va poate ajuta cu cele mai potrivite metode de imbunatatire a aspectului dentar, pentru ca dv. sa aveti zambetul pe care vi l-ati dorit intotdeauna.

Dantura - Prima atractie a barbatilor

Termeni si Conditii

Copyright © ALKATERRA DENTAL

Powered by Optimus Plus