Clinique d'art dentaire.

Laboratoire technique.

Clinica - 0348 444 100    E-mail: alkaterradental@gmail.com

      Orice persoana cu o dantura sanatoasa care doreste sa isi imbunatateasca estetica zambetului poate beneficia de aplicarea unei astfel de bijuterii.

      Este un ornament dentar care poate fi atasat pe dinti fara a avea vreun efect negativ asupra dintilor. Inainte de aplicarea bijuteriei dentare, pacientul trebuie sa aibe

detartrajul ultrasonic sau manual realizat si periajul profesional. Dupa aceste operatiuni se poate trece la aplicarea bijuteriei.

      Medicul impreuna cu pacientul stabilesc tipul de bijuterie dorit si dintele pe care se va aplica aceasta.

      Fixarea bijuteriei se face cu ajutorul unui adeziv asemanator celui folosit la plombele dentare si nu afecteaza smaltul.

      Pe bijuterie se aplica putin compozit transparent dupa care se fotopolimerizeaza (intareste adezivul si compozitul), pentru fixarea bijuteriei pe dinte.

      Bijuteriile dentare pot fi realizate din: metale pretioase (aur, platina, argint), pietre pretioase (rubin, safir, smarald, diamant), semipretioase sau cristale.

      Specialistii nostrii va consiliaza in alegerea accesoriului corespunzator tinand cont de forma si culoarea dintilor, fetei, culoarea ochilor. Aceste pot fi purtate atat de femei cat si de barbati.

 

      Sunt doua categorii de bijuterii dentare:

 

    - bijuterii dentare temporare - Pot rezista pe dinte atat timp cat dorim. In cazul in care se desprind dupa cateva saptamani pot fi lipite la loc de catre medicul stomatolog. Majoritatea celor care aleg o bijuterie dentara temporara, aleg o bijuterie construita din cristale Swarowski.

 

    - bijuterii dentare permanente - procedura nu este dureroasa insa necesita o preparatie in dinte. Astfel este afectata structura dintelui. In cazul in care dorim eliminarea bijuteriei sunt necesare tratamente pentru reconstruirea dintelui.

 

    - tatuajele dentare - este realizat de catre tehnicianul dentar pe coroana ceramica si cimentata pe dintele natural. Tatuajul dentar nu se realizeaza direct pe smalt. In cazul in care se doreste înlocuirea dintele trebuie slefuit. Tatuajul de pe coroana ceramica se poate îndeparta fara a fi nevoie înlocuirea coroanei.

 

 

      Dupa interventie este indicat repaus alimentar in primele ore. Este de preferat sa evitati alimentele dure.

 

 

 

Bijuteriile Dentare - Tendinta ultimilor ani!

< Estetica Dentara

Termeni si Conditii

Copyright © ALKATERRA DENTAL

Powered by Optimus Plus